gavan

Овочесховище для моркви, капусти, буряка, цибулі

ТОВ Агрофірма «Гавана плюс»
Н. Каховка
2011 р
Об `єм шести камер: 20000 м.куб.
Продукти: морква, капуста, буряк, цибуля.
Зберігання: 7000 т.

rusu

Овочесховище для капусти білокачанної

«ПП Русу»
Миколаївська область
2009 р
Об `єм 7500 м.куб
Склад з двох камер
Продукт: капуста білокачанна
Зберігання: 2000 т.
З охолодженням до 200т/доба

rusu_chranilishe

Овочесховище для білокачанної капусти

«ПП Русу»
Миколаївська область
2010 р
Обсяг 8000 м.куб. (48х18х9,5)
Склад з чотирьох камер
Продукт: капуста білокачанна
Зберігання: 3500 т.
З охолодженням до 300т/доба

holod

Монтаж меблів і системи центрального холодопостачання

Монтаж меблів
Монтаж системи центрального холодопостачання
Гіпермаркет Велика Кишеня
Миколаїв

null

Холодильне обладнання

Мережа магазинів
Херсон

shop

Виносний холод для магазину

Виносний холод для магазину
Наша родина

edelveis

Овочесховище для капусти білокачанної

ФГ «Едельвейс-2»
Каховка
2009 р.
Обсяг двох камер: 6000 м.куб.
Продукт: капуста білокачанна
Зберігання: 2000 т.
З охолодженням до 200 т/добу

iolana

Овочесховище для полуниці, цибулі, помідора, капусти

ФГ «Іолана»
Херсонська область
2010 р
Обсяг двох складів: 3500 м.куб.
Продукт: полуниця, цибулю, помідор, капуста
Зберігання: 1800 т.

katipal_invest

Овочесховище для моркви, капусти, буряка, цибулі

ТОВ «Капіталінвестбуд-Київ»
Одеська область 2010 р
Обсяг десяти камер: 15000 м.куб.
Продукт: морква, капуста, буряк, цибуля
Зберігання: 5 000 т.

aksentii

Овочесховище для капусти і моркви

«ПП Аксентій»
Одеська область
2009 р
Обсяг 1700 м.куб.
Склад з двох камер
Продукт: капуста і морква
Зберігання: 900 т
З охолодженням до 100 т/доба

gelios

Монтаж холоду для овочесховища

ТОВ «Геліос-1»
Каховка
2009 р
Обсяг 10000 м.куб.
Cклад з шести камер
Продукт: капуста білокачанна
Зберігання: 4000 т
З охолодженням до 400т/доба

gelios_1

Овочесховище для білокачанної капусти

ТОВ «Геліос-1»
Каховка
2010 р
Об'єм камери: 3800 м.куб.
Продукт: капуста білокачанна
Зберігання: 1500 т.
З охолодженням до 150 т/доба

rostok

Овочесховище для капусти білокачанної

«С-Росток»
Миколаївська область
2010 р
Cклад з чотирьох камер
Обсяг 8200 м.куб.
Продукт: капуста білокачанна
Зберігання: 3200 т.
З охолодженням до 250т/доба

ovoshechranilishe_2

Овочесховище для моркви

«С-Росток»
Миколаївська область
2008 р
Об'єм камери 3000 м.куб.
Продукт: морква без бадилля
Зберігання: 800 т.
З охолодженням до 100т/доба

ovoshechranilishe_3

Овочесховище для білокачанної капусти

«С-Росток»
Миколаївська область
2009 р
Обсяг складу з двох камер
Загальним обсягом 5300 м.куб.
Продукт: капуста білокачанна
Зберігання: 1400 т.
З охолодженням до 150 т/доба

1_ovoshechranilishe

Овочесховище для пекінської капусти

ПП Горбунов
с. Н. Збур'ївка
2007-2008 рр.
Обсяг 4900 м.куб.
Продукт: пекінська капуста
Зберігання: 650 т.
З охолодженням до 100 т/доба

triumf_agro_4

Ангар з передбанником

ФГ Тріумф Агро
Ангар з передбанником
Обсяг 4000 куб.м.
Зберігання 1800 тонн
Термоізоляція: напилення ППУ 100 мм
Холодильна потужність 80 КВт

vladam

Монтаж холоду

ФГ Владдам
2011 р
Обсяг: 17 000м.куб.
Термоізоляція: сендвіч-панель
Зберігання: 5 000 т.
Загальна холодильна потужність: 270 кВт.
Продукт: борщовий набір

altanal

Система центрального холодопостачання для двох камер зберігання овочів


ФГ Алтанал
Херсонська область
Дві камери
Зберігання овочів

pobedra

Камера заморозки ФОП Победра

ФОП Победра

agrokapital

Морозильна шокова камера

ТОВ Агрокапітал
Виробництво
2009 рік
Морозильна шокова камера
Твін на базі компресорів Фраскольд

Монтаж холоду для овочесховищ на Півдні України: Херсон, Миколаїв, Одеса, Нова Каховка, Каховка

Ефективність зберігання фруктів та овочів в складських приміщеннях визначається правильністю вибору професійного холодильного устаткування. Важливу роль відіграє рівень застосовуваних технологій і технічних засобів. Оскільки втрати зібраного врожаю залежать від безлічі різних факторів, необхідно постаратися забезпечити максимально оптимальні умови зберігання. Пошкодження знаходиться на зберіганні врожаю несприятливими погодними умовами, наявністю грунтових вод або гризунів, різноманітними хворобами можна легко попередити. Для цього необхідно приділити належну увагу вибору і монтажу холодильних установок для фрукто- та овочесховищ. Основними чинниками, що безпосередньо впливають на безпеку і, відповідно, вартість продукції, є особливості конструкції складського приміщення, наявність вентиляційної системи і використовується холодильне обладнання.

Отже, на етапі проектування складського приміщення та його комплектації потрібно враховувати наступні фактори:

  • кліматичні особливості регіону, області і навіть району розташування приміщення;
  • тип продукції, яка буде знаходитися на зберіганні;
  • оптимальний температурний режим зберігання;
  • обсяги знаходиться на зберіганні сезонної продукції.

Холодильні камери для зберігання, охолодження і заморозки бувають наступних різновидів:

  • для зберігання, охолодження або заморожування різних продуктів харчування;
  • для зберігання і обробки посівного матеріалу;
  • для збереження нестандартного типу товарів;
  • для зберігання готових промислових кормів і технічних запасів.

Компанія «ХОЛОДСЕРВІС» має багатий досвід у проектуванні, будівництві та комплектації фрукто- і овочесховищ. Профільні фахівці розроблять будь-якого рівня складності і конфігурації проект: починаючи від невеликого розміру холодильного обладнання для роздрібної торгівлі і закінчуючи багаторівневими складськими комплексами для зберігання овочів, фруктів і інших продуктів харчування.

Замовити проект будівництва і технічного наповнення фрукто- або овочесховища можна у представників компанії «ХОЛОДСЕРВІС» по телефонам 0552-354455050-435-4455098-535-4455. Наша компанія керується принципами «швидко», «якісно» і «надійно».