Продаж, установка, ремонт ресторанного обладнання у Херсоні
ХолодСервіс
Телефон для консультації 050-435-4455
Успішність роботи сучасних закладів громадського харчування в значній мірі визначається якістю їх оснащення. У розпорядженні кожного з таких підприємств є широкий список професійного технологічного устаткування, яке має функціонувати надійно і на повну потужність. А в разі збоїв і неполадок – ремонтуватися гранично оперативно і з гарантією якості, що під силу тільки справжнім професіоналам.
«ХОЛОДСЕРВІС»: монтаж, ремонт і сервіс ресторанної техніки
Наш сервісний центр здійснює установку, відновлення і обслуговування ресторанного обладнання. Ми ефективно і успішно співпрацюємо з підприємствами громадського харчування більше 20 років. У нашому арсеналі – величезний досвід, передове устаткування і першокласні професіонали. Ми готові стати для вас надійним партнером, прекрасно розуміє потреби і особливості вашого ресторанного бізнесу.
Наші переваги:
- оперативний виїзд на заявки клієнтів;
- висококваліфіковані майстри, які відмінно знають сучасне ресторанне обладнання;
- передове діагностичне і ремонтне обладнання;
- наявність свого складу з запасними деталями і вузлами;
- демократичні розцінки, для постійних клієнтів – знижки;
- висока якість робіт і надання гарантії.
Завдяки великому накопиченому досвіду і ультрасучасному оснащенню наші фахівці успішно працюють з тепловими, холодильними і технологічними апаратами від будь-яких вітчизняних і зарубіжних марок.
Як оформити заявку?
Якщо вам потрібно ремонт ресторанного обладнання в Херсоні або на Півдні України, ви можете зв’язатися з нами для консультації і виклику майстра. При цьому необхідно буде назвати тип, марку та модель пристрою, і описати суть виниклої проблеми.
Для зв’язку з клієнтами у нас передбачено кілька форматів:
дзвінок безпосередньо на номер нашого сервісу 050-435-4455;
- замовлення зворотного дзвінка на ваш телефон;
- спеціальна форма «задати питання»;
- спілкування за допомогою форми зворотного зв’язку.
Наші оператори швидко відправлять до вас ремонтників, які будуть повністю підготовлені для вирішення проблеми на місці. У дуже рідкісних випадках може знадобитися транспортування техніки в нашу майстерню.
Обслуговування ресторанного обладнання
Грамотний і професійний сервіс – це ефективний спосіб продовжити термін служби дорогої техніки. А також це можливість мінімізувати ризики форс-мажорних ситуацій, пов’язаних з фінансовими втратами через псування продуктів і / або втрати клієнтів. Оптимальним варіантом тут є технічне обслуговування обладнання на основі абонентського договору з нашою компанією.
На практиці це виглядає наступним чином. Наші фахівці з обумовленою періодичністю будуть виробляти всі необхідні сервісні роботи на вашому об’єкті, включаючи настройку і діагностику агрегатів. Це дозволить не тільки продовжити термін служби техніки, а й мінімізувати витрати на її плановий ремонт. Якщо буде потрібно ремонт ресторанного обладнання, то всі ваші витрати зведуться до придбання нових вузлів і деталей.
Ціни на ремонт професійної кухонної техніки
Якщо вас цікавить вартість відновлення обладнання для ресторанів, кафе або барів, кінцева вартість ремонту визначається в кожному окремому випадку після огляду пристрою фахівцем. Також визначитися з ціною питання вам допоможе консультація наших фахівців, з якими ви можете зв’язатися зазначеними вище способами.
На вартість ремонту ресторанної техніки впливають такі чинники:
тип пристрою, марка і модель;
- овартість необхідних запасних частин;
- обсяг і складність виконуваних операцій.
Наші майстри приїдуть на ваш об’єкт, проведуть комплексну діагностику вийшло з ладу, і виявлять несправність. Після цього вони проінформують вас про вартість запчастин і ремонтних робіт, і якщо вас все влаштує, виконають необхідні роботи.
Ремонт ресторанного обладнання в Херсоне: швидко і гарантовано якісно
Завдяки високому рівню компетентності наших майстрів і сучасному оснащенню, ми завжди впевнені в якості виконуваних робіт. Тому на всі здійснювані операції ми надаємо гарантію.
Ми встановлюємо, ремонтуємо і обслуговуємо всі види кухонної і барною техніки:
- котли для, фритюрниці, грилі;
- конвекційні печі, пароконвектомати, жарильні шафи, жарочні поверхні;
- посудомийні машини, водонагрівачі, кофеварочного машини а також ремонт холодильного обладнання;
- м’ясорубки, овочерізки, міксери, текстомеси і т.д.
Вам потрібно швидко відремонтувати обладнання для громадського харчування з гарантією якості?
Телефонуйте нам: 050-435-4455