Камери шокового заморожування

Продаж, монтаж, обслуговування на Півдні України: Херсон, Миколаїв, Одеса

Камери шокової заморозки продаж Херсон Миколаїв Одеса

 

 

ХОЛОДСЕРВІС здійснює продаж, монтаж, сервсіное обслуговування камер шокової заморозки м’яса, риби, ягід, фруктів, напівфабрикатів, пельменів

 

Телефони для консультації 0552-354455050-435-4455098-535-4455

 

НАШІ ВИКОНАНІ ОБ’ЄКТИ

 

 

 

Шокова заморозка з компанією «ХОЛОДСЕРВІС» – найкраще рішення для збереження продукту

Камери шокової заморозки – вигода продавця, радість покупця!

Люди в сучасному світі давно звикли до заморожених продуктів, але мало хто знає, що смакові якості і відмінний товарний вигляд залежать від швидкості заморожування. Суть, якого полягає в тому, що вода, що міститься в продукті перетворюється в кристали. Чим швидше процес заморозки, тим дрібніше кристали і втрата приємних смакових властивостей.

Компанії, що використовують цю технологію зберігання продуктів, значно зменшують обсяги своїх витрат. Вони можуть дозволити собі встановити ціни нижче, ніж у конкурентів, а якість значно вище. Таким чином, вигоду отримує не тільки продавець, а й покупець.

Шокова заморозка чудове вкладення в розвиток Вашого бізнесу.

Камери вважаються найкращим обладнанням для здійснення швидкої заморозки. Застосовуються вони в цілих технічних лініях зі значним вантажообігом. Адже дають можливість зменшити втрати ваги, зберегти відмінну якість і смак.

Переваги камер шокової заморозки:

  • Велика енергоефективність;
  • Запобігання процесів гниття, завдяки відсутності сприятливого середовища;
  • Можливість транспортувати продукти харчування;
  • Значне збільшення термінів зберігання;
  • Максимальна від дача при мінімальній потужності;
  • Наявність різних варіантів конструкції, що дає можливість підібрати підходящу під потреби Вашого виробництва;
  • Висока хладопроізводітельноть.

Всі зазначені вище властивості роблять процес шокової заморозки коротким за часом і економним. Підсумовуючи все можна зробити висновок, що застосування обладнання шокової заморозки просто життєво необхідно в сучасному бізнесі.

Особливості камер шокової заморозки:

Камери шокової заморозки відносяться до обладнання, що працює в широкому температурному діапазоні. Про це не можна забувати під час розробки плану майбутнього обладнання для шокової заморозки. Інакше використання буде дорогим і малоефективним. Цей момент враховується фахівцями нашої компанії при проектуванні і установці камери. Саме тому ми готові дати 100% гарантію якісної роботи.

Шокова заморозка ділиться на три типи:

  • На візках – може помістити обмежена кількість продукту. Малоефективна.
  • Тунельне – Флюідізаціонние спосіб, використовують при шокового заморожування ягід, фруктів і т.д.
  • Плиткове – цей спосіб зберігання підходить для риби, м’яса, сиру і т.д.

Структура камери шокової заморозки від компанії «ХОЛОДСЕРВІС»:

При покупці камери варто звертати увагу не тільки на цінову політику, а й на складові агрегату. Наша камера складається з таких структурних одиниць:

  • Конвеєр;
  • Холодильна система;
  • Рама-підстава;
  • Робоча камера;
  • Інноваційні комплектуючі системи вентиляції та освітлення;
  • Холодильні двері.

План будівнитцтва камер шокової заморозки

I. Розробка проекту камер шокової заморозки. На даному етапі наші інженери враховують всі необхідні параметри заморозки, а також кількість продукції і умови навколишнього середовища. Після цього, виходячи з Вашого запиту, ми надамо повністю готовий проект камери з усіма розрахунками будівництва і підібраного обладнання під Ваші вимоги.

II. Етап підготовки майданчика для будівництва камери. При необхідності побудови окремого приміщення камери перед початком монтажу перевіряється рівність грунту, де буде встановлена ​​камера. Після цього вирівнюється поверхня під фундамент, і починаються будівельні роботи. Якщо ж камера буде перебувати в готовому приміщенні, то в цьому немає необхідності і можна відразу ж приступати до самого процесу будівництва.

III. Монтаж камери починається з побудови металевого каркаса і обшивки його теплоізоляційними сендвіч-панелями. Ці панелі з’єднують в потрібній послідовності замковими вузлами – це забезпечує максимальну герметичність камери для зменшення енерговитрат на роботу обладнання. Якщо на другому етапі буде допущена будь-яка неточність, то в недалекому майбутньому через втрату герметичності потрібно буде виконувати ремонт камер шокової заморозки.

IV. Після завершення етапу будівництва самої камери наші фахівці приступають до прокладання повітропроводів і труб для роботи обладнання.

V. Монтаж системи вентиляції та холодопостачання камери шокової заморозки.

VI. Завершальним етапом є пусконалагоджувальні роботи і запуск камери в експлуатацію.

Наші камери дозволяють використовувати їх в різних виробництвах:

  • Морозиво у всіх його варіаціях;
  • Напівфабрикати: м’ясні і рибні котлети, млинці, вареники тощо;
  • Овочі, гриби, ягоди;
  • Нарізки, салати.

Ви напевно встигли помітити, що цей тип обладнання це технічно складний виріб, що вимагає колосальних зусиль і знань. Фахівці нашої компанії мають у своєму розпорядженні значним досвідом роботи та навичками дозволяють створювати справжні шедеври, з максимально можливим терміном гарантії і технічним обслуговуванням!

Замовити прорахунок камери

0552-354455050-435-4455098-535-4455

Ми готові відповісти на всі Ваші запитання! Вам достатньо набрати наш номер телефону!

Звертайтеся до нас вже сьогодні! Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні!