Камери шокового заморожування
Продаж, монтаж, обслуговування на Півдні України: Херсон, Миколаїв, Одеса
ХОЛОДСЕРВІС здійснює продаж, монтаж, сервсіное обслуговування камер шокової заморозки м’яса, риби, ягід, фруктів, напівфабрикатів, пельменів
Телефони для консультації 0552-354455, 050-435-4455, 098-535-4455
Шокова заморозка з компанією «ХОЛОДСЕРВІС» – найкраще рішення для збереження продукту
Камери шокової заморозки – вигода продавця, радість покупця!
Люди в сучасному світі давно звикли до заморожених продуктів, але мало хто знає, що смакові якості і відмінний товарний вигляд залежать від швидкості заморожування. Суть, якого полягає в тому, що вода, що міститься в продукті перетворюється в кристали. Чим швидше процес заморозки, тим дрібніше кристали і втрата приємних смакових властивостей.
Компанії, що використовують цю технологію зберігання продуктів, значно зменшують обсяги своїх витрат. Вони можуть дозволити собі встановити ціни нижче, ніж у конкурентів, а якість значно вище. Таким чином, вигоду отримує не тільки продавець, а й покупець.
Шокова заморозка чудове вкладення в розвиток Вашого бізнесу.
Камери вважаються найкращим обладнанням для здійснення швидкої заморозки. Застосовуються вони в цілих технічних лініях зі значним вантажообігом. Адже дають можливість зменшити втрати ваги, зберегти відмінну якість і смак.
Переваги камер шокової заморозки:
- Велика енергоефективність;
- Запобігання процесів гниття, завдяки відсутності сприятливого середовища;
- Можливість транспортувати продукти харчування;
- Значне збільшення термінів зберігання;
- Максимальна від дача при мінімальній потужності;
- Наявність різних варіантів конструкції, що дає можливість підібрати підходящу під потреби Вашого виробництва;
- Висока хладопроізводітельноть.
Всі зазначені вище властивості роблять процес шокової заморозки коротким за часом і економним. Підсумовуючи все можна зробити висновок, що застосування обладнання шокової заморозки просто життєво необхідно в сучасному бізнесі.
Особливості камер шокової заморозки:
Камери шокової заморозки відносяться до обладнання, що працює в широкому температурному діапазоні. Про це не можна забувати під час розробки плану майбутнього обладнання для шокової заморозки. Інакше використання буде дорогим і малоефективним. Цей момент враховується фахівцями нашої компанії при проектуванні і установці камери. Саме тому ми готові дати 100% гарантію якісної роботи.
Шокова заморозка ділиться на три типи:
- На візках – може помістити обмежена кількість продукту. Малоефективна.
- Тунельне – Флюідізаціонние спосіб, використовують при шокового заморожування ягід, фруктів і т.д.
- Плиткове – цей спосіб зберігання підходить для риби, м’яса, сиру і т.д.
Структура камери шокової заморозки від компанії «ХОЛОДСЕРВІС»:
При покупці камери варто звертати увагу не тільки на цінову політику, а й на складові агрегату. Наша камера складається з таких структурних одиниць:
- Конвеєр;
- Холодильна система;
- Рама-підстава;
- Робоча камера;
- Інноваційні комплектуючі системи вентиляції та освітлення;
- Холодильні двері.
План будівнитцтва камер шокової заморозки
I. Розробка проекту камер шокової заморозки. На даному етапі наші інженери враховують всі необхідні параметри заморозки, а також кількість продукції і умови навколишнього середовища. Після цього, виходячи з Вашого запиту, ми надамо повністю готовий проект камери з усіма розрахунками будівництва і підібраного обладнання під Ваші вимоги.
II. Етап підготовки майданчика для будівництва камери. При необхідності побудови окремого приміщення камери перед початком монтажу перевіряється рівність грунту, де буде встановлена камера. Після цього вирівнюється поверхня під фундамент, і починаються будівельні роботи. Якщо ж камера буде перебувати в готовому приміщенні, то в цьому немає необхідності і можна відразу ж приступати до самого процесу будівництва.
III. Монтаж камери починається з побудови металевого каркаса і обшивки його теплоізоляційними сендвіч-панелями. Ці панелі з’єднують в потрібній послідовності замковими вузлами – це забезпечує максимальну герметичність камери для зменшення енерговитрат на роботу обладнання. Якщо на другому етапі буде допущена будь-яка неточність, то в недалекому майбутньому через втрату герметичності потрібно буде виконувати ремонт камер шокової заморозки.
IV. Після завершення етапу будівництва самої камери наші фахівці приступають до прокладання повітропроводів і труб для роботи обладнання.
V. Монтаж системи вентиляції та холодопостачання камери шокової заморозки.
VI. Завершальним етапом є пусконалагоджувальні роботи і запуск камери в експлуатацію.
Наші камери дозволяють використовувати їх в різних виробництвах:
- Морозиво у всіх його варіаціях;
- Напівфабрикати: м’ясні і рибні котлети, млинці, вареники тощо;
- Овочі, гриби, ягоди;
- Нарізки, салати.
Ви напевно встигли помітити, що цей тип обладнання це технічно складний виріб, що вимагає колосальних зусиль і знань. Фахівці нашої компанії мають у своєму розпорядженні значним досвідом роботи та навичками дозволяють створювати справжні шедеври, з максимально можливим терміном гарантії і технічним обслуговуванням!
Замовити прорахунок камери
0552-354455, 050-435-4455, 098-535-4455
Ми готові відповісти на всі Ваші запитання! Вам достатньо набрати наш номер телефону!
Звертайтеся до нас вже сьогодні! Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні!