ХОЛОДИЛЬНІ КАМЕРИ ДЛЯ М’ЯСА І РИБИ

 

ХОЛОДИЛЬНІ КАМЕРИ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСА
М'ясо і риба

ХОЛОДИЛЬНІ КАМЕРИ ДЛЯ ЗАМОРОЗКИ М’ЯСА
myaso_zamorozka

ХОЛОДИЛЬНІ КАМЕРИ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ РИБИ
М'ясо і риба

ХОЛОДИЛЬНІ КАМЕРИ ДЛЯ ЗАМОРОЗКИ РИБИ
М'ясо і риба

НАШІ ВИКОНАНІ ОБ’ЄКТИ

Холодильні камери для зберігання риби та м’яса від компанії «ХОЛОДСЕРВІС» – це доступна ціна та висока якість

М'ясо і риба

Виробництва з переробки та зберігання риби та м’яса обов’язково повинні мати слушно приміщення, обладнання для заощадження сировини. Адже відсутність відповідних умов загрожує псуванням продукту, а це тягне за собою значні збитки. Саме тому, хорошим вкладення в розвиток вашого бізнесу стануть холодильні агрегати від нашої компанії.

Компанія «ХОЛОДСЕРВІС» лідер серед вітчизняних компаній, що надають різні типи холодильного обладнання.

У нашому асортименті крім стандартних камер зберігання риби, заморозки м’яса представлені технічні інновації, Ви з легкістю оформите замовлення за своїми індивідуальними параметрами. Вам доступні:

  • Низькотемпературні камери для риби і м’яса;
  • Середньотемпературні агрегати для збереження продуктів в охолодженому вигляді;
  • Агрегати шокової заморозки відповідні фірмам-виробникам свіжоморожених заготовок, напівфабрикатів. Основне призначення швидка заморозка риби, м’яса та інших продуктів харчування.

Холодильне обладнання має наступні можливості:

  • Зберігання продуктів при середніх і низьких температурах. Так як виготовляються з пінополіуретанових сендвіч-панелей;
  • Компактність. Ви можете економити робочий простір при цьому збільшувати обсяг продукту. Як таке можливо? За допомогою поділу на секції з повною ізоляцією. В одній частині обладнання може проводитися заморозка м’яса, в іншої риби. При цьому кожен з них буде зберігатися у відповідних умовах.

Особливості роботи з нами:

  • Проект камери розробляється виходячи з реальних потреб. Ми аналізуємо планові продажі, і торговий оборот, виходячи з цього, наші фахівці розробляють план обладнання. Таким чином, усуваємо простої камери, здешевлюємо її обслуговування.
  • Камера конструктор. Збірка камери нагадує гру в конструктор, при цьому ми гарантуємо стабільну роботу і своєчасну технічну підтримку, зменшуємо тимчасові витрати. А матеріал дозволяє уникнути зайвих платежів за електрику.
    Оснащення за останнім словом техніки. Камера зберігання м’яса, риби обладнана:
  1. Системою автоматичного управління
  2. Холодильними агрегатами в комплексі з мультікомпресорнимі станціями
  3. Охолоджувачами повітря

Це все дає можливість уникнути швидкого обмерзання повітроохолоджувачів, а також коригувати потужність в залежності від завантаження.

План будівництва камер для зберігання і заморозки м’яса і риби

М'ясо і рибаI.Розробка проекту камери для заморозки і зберігання риби або м’яса. На даному етапі наші інженери враховують всі необхідні параметри заморозки, а також кількість продукції і умови навколишнього середовища. Після цього, виходячи з Вашого запиту, ми надамо повністю готовий проект камери з усіма розрахунками будівництва і підібраного обладнання під Ваші вимоги.

II. Етап підготовки майданчика для будівництва камери. При необхідності побудови окремого приміщення камери перед початком монтажу перевіряється рівність грунту, де буде встановлена ​​камера. Після цього вирівнюється поверхня під фундамент, і починаються будівельні роботи. Якщо ж камера буде перебувати в готовому приміщенні, то в цьому немає необхідності і можна відразу ж приступати до самого процесу будівництва.

III. Монтаж камери починається з побудови металевого каркаса і обшивки його теплоізоляційними сендвіч-панелями. Ці панелі з’єднують в потрібній послідовності замковими вузлами – це забезпечує максимальну герметичність камери для зменшення енерговитрат на роботу обладнання. Якщо на другому етапі буде допущена будь-яка неточність, то в недалекому майбутньому через втрату герметичності потрібно буде виконувати ремонт холодильних камер для зберігання і заморозки м’яса або риби.

IV. Після завершення етапу будівництва самої камери наші фахівці приступають до прокладання повітропроводів і труб для роботи обладнання.

V. Монтаж системи вентиляції та холодопостачання камери для риби або м’яса.

VI. Завершальним етапом є пусконалагоджувальні роботи і запуск камери в експлуатацію.

Зберігайте, як хочете. Ми надамо вам все необхідне оснащення для зберігання продукції відповідними способами. Наприклад, камери для м’яса можуть бути наповнені гачками для підвішування туш або спеціальними стелажами.
Безпека. Негігроскопічна пінополіуретану дозволяє уникнути появи цвілі, грибка, паморозі.

Холодильні камери від нашої компанії працюють виключно в інтересах користувачів. Створюючи всі умови для збереження м’яса і риби. Адже в їх основі лежить праця цілої команди висококласних фахівців, готових надати сто відсоткову гарантію якості.

Звертайтеся до наших менеджерів для точного прорахунку холодильного обладнання за контактними номерами телефонів або надсилайте запит на електронну пошту. Досвідчені інженери «ХОЛОДСЕРВІС» проведуть точні розрахунки холодильної камери, в короткі терміни змонтують і налагодять її роботу в будь-якому місті України.

Чекаємо Вас! Будемо раді перспективної співпраці!

Замовити прорахунок камери:

0552-354455050-435-4455098-535-4455